Chrudimské noviny Poslanec, lékař a městský zastupitel Kasal si začíná zvykat na luxus, starého peugeota vyměnil za Škodu Superb

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Poslanec, lékař a městský zastupitel Kasal si začíná zvykat na luxus, starého peugeota vyměnil za Škodu Superb

Chrudim - Primář dětského oddělení Chrudimské nemocnice, městský zastupitel, poslanec za hnutí ANO a člen správní rady Všeobecné zdravotní pojišťovny David Kasal (Nez.) si po svém zvolení do vrcholné politické funkce začíná zvykat na život v luxusu. Netrvalo totiž dlouho a svůj maličký vůz Peugeot 206, jímž dlouhá léta jezdil, vyměnil za luxusní limuzínu.

Malý peugeot nejspíš velký dojem na voliče neudělá, a tak Kasal, prý se zdráháním, přijal jeden z nejluxusnějších modelů mladoboleslavské automobilky. Černá Škoda Superb s pohonem 4x4 a dieslovým motorem teď pravidelně parkuje ve Sladkovského ulici na místě, kde dříve stával Kasalův stařičký peugeot. A protože se poslanec a městský zastupitel rozhodně za svůj poslanecký mandát nestydí, za předním sklem jeho škodovky se vyjímá růžová průkazka, jež je neklamným znamením toho, že jde o vůz, který náleží k požitkům zvolených zástupců, pořízených za peníze daňových poplatníků.

David Kasal je mužem mnoha funkcí. Podle informací zdroje blízkému nově zvolenému poslanci byla prý Kasalovi obměna jeho vozového parku doporučena, aby dokázal v korábu silnic, jakým superb bezesporu je, snáze překonat dlouhé trasy mezi Chrudimí a Prahou. Kasalovi však nutno přiznat, že se zasedání městského zastupitelstva prozatím účastní pravidelně a všechny své funkce doposud zvládá bez zjevných pochybení.

red

Reklama

Obrázek uživatele maxb
#1830 maxb 29. Duben 2014 - 8:30
Takže článek úplně o h.vnu. Závist je hrozná věc
Obrázek uživatele E-foxcz
#1831 E-foxcz 29. Duben 2014 - 8:57
Neskutečný, takže tohle jako má být seriózní zpráva, že se někdo má líp a my máme závidět? Není to spíš drb? Typické češství...
Obrázek uživatele Corvus corax
#1832 Corvus corax 29. Duben 2014 - 10:19
Pobavil som sa :-D Především z těch potrefených Kasalových kámošů, kterří si vozí pozadí ve škůdce za naše prachy s ním. Výživný!
Obrázek uživatele maxb
#1833 maxb 29. Duben 2014 - 10:59
Corvus corax: Pobavil som sa :-D Především z těch potrefených Kasalových kámošů, kterří si vozí pozadí ve škůdce za naše prachy s ním. Výživný!
ja se bavím tebou :)
Obrázek uživatele Lolipop84
#1834 Lolipop84 29. Duben 2014 - 11:54
:-D takovou kartičku si můžu doma na počitači taky udělat a vytisknout :-D Jsou to komedianti tihle politici.
Obrázek uživatele Corvus corax
#1838 Corvus corax 29. Duben 2014 - 17:53
To su rád :) Nic člověka nepotěší víc, než projekce a špatný, velmi špatný argumenty jen pro argumenty. Aby měl pan poslanec - mimochodem, veřejně činná osoba - jasno, kdo jsou jako jeho kámoši a kdo za nim jako stojí. Ale něco mi prozraď, sladký maxi, kdepak se v textíku našim redachtorům podařilo ventilovat závist? Já teda takovou šumku Kasalovi nezávidím ani omylem. Skutečný auto totiž vypadá jinak, tohle je obal na ego, nic víc.
Obrázek uživatele jezevec
#1839 jezevec 29. Duben 2014 - 19:06
No a co jako, tak má nový auto, to není nic proti ničemu. To má jako do tý Prahy jezdit na kole, abyste byli spokojení? Anebo nemáte o čem psát?
Obrázek uživatele martin66
#1841 martin66 30. Duben 2014 - 8:21
Už několikrát jsem o tom přemýšlel - Osobně jsem se setkal s panem doktorem jen při hospitalizaci svého dítěte a musím říct, že na mne působil, jako nadprůměrný profesionál, komunikativní a slušný člověk. Myslím, že takových lidí by mělo být v politice víc. Některé články tady bohužel připomínají dobu staré Pochodně a Budovatele... Trochu se nad sebou zamyslete....
Obrázek uživatele Jokl
#1842 Jokl 30. Duben 2014 - 8:57
Také jsme se s panem doktorem setkali. Arogantní, sebejistý, hned mu je vše jasné a když se po týdnu prokázala jiná diagnóza, neřekl ani slovo. Taky mi bylo líto sestřičky, jak se k ní choval. Už nikdy více.
Obrázek uživatele martin66
#1843 martin66 30. Duben 2014 - 9:08
tak to máme naprosto odlišnou zkušenost - nedokážu tedy posoudit, kde je pravda. Nicméně podobné články nechápu - ať jsou o komkoli - jsou psány pro lidi a lidmi pro které platí, -- stačilo se víc učit a víc se snažit a mohli jsme to mít taky....
Obrázek uživatele Corvus corax
#1844 Corvus corax 30. Duben 2014 - 10:21
Nikdy nezapomenu na články v tomhle plátku, v kterých se řešil vodovod v Píšťovech. Kasal, aby si přihřál volební polívčičku urážel kde koho (včetně firmy Ekomonitor) a vykřikoval do světa, jak jsou jejich rozbory vody šméčko. Udělá prý vlastní a potom se ukáže, kde je pravda. Myslíš, že to dodržel? Leda kulový, Nalezenec :-D Kasal je prostě politik, ktrý byl zvolenej, když si lidi spletli kompetence. Ukažte mi totiž jedinou věc, kterou za ty roky v komunální politice dokázal. A jsem zvědavej, jakou konkrétní věc ukáže po nabírání sádlíčka v parlamentu. Stejně ftipný jsou kydy o vzdělání. Nějak jsem si za těch x let republiky nevšim, že by se politici vyznačovali vyšším IQ, neřkuli vzděláním - Schwarzenberg má třeba jen maturitu. Obvykle se vyznačujou vyšší mírou absence svědomí, morálky a píle. Ale OK, může být, že tyhle noviny píšou blbci. Jenom nevím, jak to souvisí s faktem, že Kasal si vozí pozadí v novým fáru.