Chrudimské noviny Tip čtenáře: Koalice pro Chrudim neměla krátce před volbami ještě zformulovaný vlastní volební program

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Tip čtenáře: Koalice pro Chrudim neměla krátce před volbami ještě zformulovaný vlastní volební program

Chrudim - Koalice pro Chrudim vedená městským zastupitelem a lidovcem Romanem Málkem nemá ještě takřka tři týdny před komunálními volbami zformulovaný vlastní volební program. Chrudimské noviny na to upozornil jeden z všímavých čtenářů, který se o obsah programů jednotlivých stran živě zajímá.

"Dost mě to udivilo. Považoval jsem totiž Romana Málka za hodně ambiciózního politika, který bude mít volební program připraven s daleko větším předstihem než ostatní. Teď to ale vypadá, že si s ním buď neví rady, nebo ho šije horkou jehlou," zamýšlí se čtenář, který si nepřeje být jmenován a jehož jméno má redakce novin k dispozici. "Každopádně je to v porovnání s ostatními stranami v Chrudimi značně nezvyklé," dodává vzápětí.

Program na webových stránkách Koalice pro Chrudim absentuje.  Reprofoto: Chrudimské noviny

Roman Málek na dotaz Chrudimských novin odpověděl, že program Koalice pro Chrudim bude zveřejněn na internetu. "Asi zítra," odpověděl na redakční mail a měl tím konkrétně na mysli středu 24. září. A tak zatímco ostatní strany už zaplňují svými volebními programy schránky chrudimských domovů, anebo je zveřejnily na svých webových stránkách, pro příznivce Koalice pro Chrudim zůstává její volební program zatím velkou neznámou.

red

Reklama

Obrázek uživatele Troublemaker
#2098 Troublemaker 24. Září 2014 - 21:29
No, ono je to možná lepší pro naši duševní rovnováhu, že ho neznáme...