Chrudimské noviny Chrudim vyprášila Táborsko! Rybička míří po hattricku do čela střeleckých tabulek

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Chrudim vyprášila Táborsko! Rybička míří po hattricku do čela střeleckých tabulek

Tábor - Proti rezervě druholigového Táborska se chrudimští fotbalisté vytáhli! Na jeho hřišti se prosadili hned pětkrát, nedali mu šanci a před dotírajícími soupeři udrželi náskok na čele České fotbalové ligy. Hattrickem se navíc blýskl mládežnický reprezentant Petr Rybička.


 

Chrudimští fotbalisté vstoupili na hřišti Táborska do zápasu opravdu po hlavě a prakticky během dvaceti minut rozhodli o svém vítězství. Již v osmé minutě si domácí nedokázali po opakovaném centru Luptovského pohlídat Petra Rybičku, který otevřel přesnou ranou po zemi skóre nedělního střetnutí. O tři minuty později se mládežnický reprezentant radoval podruhé, opět podobně povedenou ranou k tyči Blažkovy svatyně. Skvělou jízdu Chrudimi podtrhl Rybička narážečkou s Davidem Sixtou, který si následně před brankářem počínal neomylně.

 

Poločasové vedení 3:0 přineslo velké uklidnění na kopačky chrudimských hráčů, kteří si následně s balonem hlavně hráli. Ani to však příležitosti hostům neubíralo, v 74. minutě dokonal hattrick zmíněný Petr Rybička, který se s patnácti vstřelenými brankami posunul společně s Kalivodou na čelo tabulky střelců ČFL. Třešničkou na dortu byl již přesný volný přímý kop Ondřeje Haufa v samotném závěru, Chrudim si odvezla domů cennou výhru 5:0!

 

FC MAS Táborsko B - MFK Chrudim 0:5 (0:3) 

Branky: 8., 11. a 74. Rybička, 20. Mastík, 83. Hauf

FC MAS Táborsko B: Blažek - Novák (90. Štecher), Peterka (88. Michalec), Rabiňák M., Nohava- Turek, Presl (46. Bouška), Traore (80. Škarda), Rabiňák J. (89. Kostka),- Vavřina, Smetana (K)

 

MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Radouš, Drahoš, Mastík - S. Langr (88. Rálliš) – Luptovský (78. Kratochvíl), Sixta (86. Opina), Krčál (72. Hauf), Kesner - Rybička (82. Tlapák)

Petr Dejnožka

Reklama

Obrázek uživatele alcohol
#4746 alcohol 2. Květen 2016 - 19:02
Hezký - pěkně...... A chtěli by tu 2.ligu případně hrát?
Obrázek uživatele jetozver
#4747 jetozver 2. Květen 2016 - 21:03
Není otázka zda chtěli, ale budou na to mít peníze???? a kolik tam bude hrát kluků z Chrudimi ????
Obrázek uživatele alcohol
#4748 alcohol 2. Květen 2016 - 21:51
A o kolik by to vyšlo dráž? Už teď jezdí na druhý konec republiky. A dokonce mají o několik zápasů víc, než je ve 2.lize. Nechal bych hrát ty, kteří si to vybojuji.
Obrázek uživatele jetozver
#4749 jetozver 3. Květen 2016 - 4:41
Rozdíl bude drtivý odhaduji 3-5 mil minimálně spíše 10 mil.. S těmi co to výbojují to neuhrají. Bude se nakupovat min 5 hráčů (jinak to bude ostuda). Budou muset být už možná poloprofesionální hráči. Víc se bude platit za hráče,rozhodčí prostě za vše. Neříkám, že by to nebylo fajn jen přemýšlím nad tím, zda to má cenu a vzpomínám jak to už v Chrudimi dopadlo jednou s fotbalem i hokejem.
Obrázek uživatele jetozver
#4750 jetozver 3. Květen 2016 - 4:42
;-)