Chrudimské noviny Drsná noc na Báře s Jurským světem na plátně a Krkonošemi v dáli

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Drsná noc na Báře s Jurským světem na plátně a Krkonošemi v dáli

Chrudim - V pátek 26. srpna ve 21 hodin se nechte pozvat do rekreační oblasti Podhůra, kde je jako již každý rok koncem prázdnin přichystám akční program. Tematicky se dotýká letních „Mamutů řítících se na Chrudim", tedy návrat do pravěku a ještě kousek dál.

Z rozhledny Báry se pokoukejte po Železných horách, přehlédněte Polabí a pozorujte na dalekém obzoru Krkonoše a Orlické hory. S filmem Jurský svět se ovšem vypravíte do nedohledna. Zajímavý snímek z ostrova plného pravěkých dinosaurů sice následuje předešlé díly, ale filmových triků není nikdy dost, ať už jsou povedené nebo naopak. Co další díl, to stejná zápletka! Prostě zase se ta zvířátka někomu vymknou z ruky!

Před dvaadvaceti lety tragicky skončil sen excentrického milionáře Johna Hammonda, který chtěl na odlehlém ostrově z dinosauří DNA vypěstovat Jurský park s živými exponáty. Od té doby se ale mnohé změnilo, park jede na plné obrátky, ročně jím projdou milióny nadšených návštěvníků, kteří s očima navrch hlavy sledují v akci desítky „vyhynulých" živočichů. Jenže vedení parku stále hledá nové způsoby, jak tuto jedinečnou atrakci ještě víc zatraktivnit. A v tu chvíli přijdou komplikace. Takže dva malí kluci si užijí bezva prázdniny.

Věra Nevečeřalová

Reklama

Obrázek uživatele karel1
#5005 karel1 24. Srpen 2016 - 14:24
To tam budou naši páni radní? Ježíš to by byla hrůza.