Chrudimské noviny Strážníci usměrňovali dopravu, zatímco hasiči krotili požár v centru Slatiňan

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Strážníci usměrňovali dopravu, zatímco hasiči krotili požár v centru Slatiňan

Chrudim – V úterý 13. prosince se strážníci městské policie příliš „nenalítali“. Od rána usměrňovali dopravu ve Slatiňanech, řešili bezďáka a podomního prodejce. Stranou nebyli ani šoféři a neoblíbené parkovačky.

Ráno museli hasiči řešit požár v samotném centru Slatiňan, kde hořel sklad podlahových krytin. Na místo po konzultaci se státní policií vyrazili i chrudimští strážníci a usměrňovali dopravu. Škoda na objektu se v současné době pohybuje kolem milionu a sedmi set tisíc korun.

Ve dvě hodiny přišel na řadu bezdomovec, který měl před Duklou obtěžovat kolemjdoucí. Strážníci ho na místě skutečně zastihli a následně z místa vykázali.

Po půl čtvrté se na Větrníku pohyboval prodejce energií. Protože je ve městě podomní prodej zakázán, bylo třeba mladíka s tímto jeho přestupkem konfrontovat. Provinění přiznal a pokutu zaplatil.

Službu završily parkovačky U Stadionu, kde hned několik vozidel blokovalo vjezd k domu číslo popisné 717 – 720. Oznámení bylo umístěno za stěrače a v jedenáct v noci vyrazili muži zákona na místo znovu. Pozorný práskač opět telefonoval, že před domem 717 stojí auta ve výjezdu, průjezdnost však byla zachována.  

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele platek
#5275 platek 15. Prosinec 2016 - 5:40
Jak si muzes Valento dovolit napsat práskač !!! Co to je za článek o MP? Tak snad oznamovatel. Neskutečný pisálek
Obrázek uživatele Bleeer
#5276 Bleeer 15. Prosinec 2016 - 8:52
Jednoduše - pro MP oznamovatel, pro ostatní práskač. Nikdo jiný totiž nikam nevolá, když nejde o život nebo zdraví a to fakt nejde.
Obrázek uživatele platek
#5277 platek 15. Prosinec 2016 - 16:19
Bleeer: Jednoduše - pro MP oznamovatel, pro ostatní práskač. Nikdo jiný totiž nikam nevolá, když nejde o život nebo zdraví a to fakt nejde.
V tom prupade vam preju at vam jednou nekdo zablokuje vyjezd nebo neco podobneho co vas omezi a zneprijemni den a stane se z vas praskac, moc vam to preji
Obrázek uživatele Bleeer
#5278 Bleeer 15. Prosinec 2016 - 19:18
platek: V tom prupade vam preju at vam jednou nekdo zablokuje vyjezd nebo neco podobneho co vas omezi a zneprijemni den a stane se z vas praskac, moc vam to preji
Děkuji. A já vám zase moc přeji pěkný den a klidné svátky!
Obrázek uživatele Zdena
#5280 Zdena 15. Prosinec 2016 - 20:08
Bleeer: Jednoduše - pro MP oznamovatel, pro ostatní práskač. Nikdo jiný totiž nikam nevolá, když nejde o život nebo zdraví a to fakt nejde.
U nás stále nějaký oznamovatel práská. Pokud mi bude někdo bránit ve výjezdu či vjezdu bohu žel si to budu muset zařídit sama. I když nerada :-(
Obrázek uživatele Jan Navrátil
#5281 Jan Navrátil 15. Prosinec 2016 - 20:39
platek: V tom prupade vam preju at vam jednou nekdo zablokuje vyjezd nebo neco podobneho co vas omezi a zneprijemni den a stane se z vas praskac, moc vam to preji
To je to poslední, že nebude moci někdo vyjet z parkoviště.Jsou vážnější věci.Třeba někde vznikne požár v některém bytě a hasiči kvůli neukázněnému(spíš by se hodilo debilovi)řidiči nebudou moci včas přijet k požáru.A díky tomu může vzniknout daleko větší škoda na majetku a nebo může klidně kvůli tomu někdo zemřít. Člověk se na to musí podívat ze všech stran.
Obrázek uživatele Bleeer
#5282 Bleeer 15. Prosinec 2016 - 22:06
Jan Navrátil: To je to poslední, že nebude moci někdo vyjet z parkoviště.Jsou vážnější věci.Třeba někde vznikne požár v některém bytě a hasiči kvůli neukázněnému(spíš by se hodilo debilovi)řidiči nebudou moci včas přijet k požáru.A díky tomu může vzniknout daleko větší škoda na majetku a nebo může klidně kvůli tomu někdo zemřít. Člověk se na to musí podívat ze všech stran.
Zkuste si tu poslední větu článku přečíst znova. Pro jistotu vám ji sem zkopíruji: "Pozorný práskač opět telefonoval, že před domem 717 stojí auta ve výjezdu, průjezdnost však byla zachována."
Obrázek uživatele Jan Navrátil
#5283 Jan Navrátil 15. Prosinec 2016 - 22:56
Bleeer: Zkuste si tu poslední větu článku přečíst znova. Pro jistotu vám ji sem zkopíruji: "Pozorný práskač opět telefonoval, že před domem 717 stojí auta ve výjezdu, průjezdnost však byla zachována."
Ano, já jsem to četl.Ale především jsem odpovídal na komentář od platka. Dával jsem za příklad co by mohlo nastat. Evidentně si hodně lidí nedokáže domyslet co by se mohlo stát.