Chrudimské noviny Samoobslužná myčka u Alberta ruší místním klidný spánek

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Samoobslužná myčka u Alberta ruší místním klidný spánek

Chrudim – Každé auto občas potřebuje opláchnout. Nabízí se několik možností, jak dosáhnout kýženého výsledku – buď vzít doma do ruky hadr a kbelík s vodou, nebo zamířit do některé z myček. A právě samoobslužná myčka na parkovišti u supermarketu Albert nepřináší jen radost.

Motoristům, kteří ji využívají, vrásky samozřejmě nedělá. Za pár korun si tu sami a dle vlastního uvážení mohou plechového miláčka řádně očistit. Jde o levnější alternativu automatických myček a dle recenzí uživatelů na webu,  samoobslužná myčka u Alberta nabízí kvalitní služby. Kdo jásá méně, jsou obyvatelé okolních domů.

Především v létě je často problém usnout. Prakticky celou noc myčka jede a  hluk, který produkuje, je opravdu značný. V zimě se zkrátka zavře okno, ale v červenci a srpnu to moc nejde, pokud nechce člověk v paneláku zemřít vedrem,“ stěžuje si na hlučný provoz myčky jedna z obyvatelek přilehlého sídliště. Přeje si zůstat v anonymitě, redakce však její jméno zná.

Občas se tu objeví i černá skládka.  Foto: Chrudimské noviny

Lidé, kteří bydlí na sídlišti u „hasičárny“, nemají vůbec lehký život. Pravidelně se jim ve vnitrobloku objevují odpadky vytahané havrany a bezdomovci kdo ví odkud, hasiči vyrážející ke svým zásahům také nejezdí potichu. Hlučná myčka je tak jen dalším kamínkem do mozaiky.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele emik
#6253 emik 11. Leden 2018 - 17:32
Ani se jim nedivím. Ale opláchnout auto na sídlišti u chodníku je blbost. Chce to hadici a ne 2-4 kýble. Maximálně umýt okna nebo zadek, aby byla vidět značka a neušpinili bysme se.