Chrudimské noviny Na jednosměrku ve Štěpánkově ulici mohou řidiči zapomenout

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Na jednosměrku ve Štěpánkově ulici mohou řidiči zapomenout

Chrudim – Najde se nejspíše dost obyvatel a návštěvníků centra města, kteří by uvítali diskutované změny v dopravě, o nichž Chrudimské noviny informovaly. Proměna Štěpánkovy ulice na jednosměrku neproběhne, drobném úpravy značení však ano.

Tvrdí to alespoň místostarosta zodpovědný za dopravu Pavel Štěpánek (Piráti). „Ve Štěpánkově ulici jednosměrka nebude. I přes doporučení komise jsme tento návrh zamítli, především z důvodu, že by to vyžadovalo mnoho značek, které do centra nepatří,“ uvádí místostarosta Štěpánek.

Dojde tu pouze k vyznačení parkování podél podloubí. Musíme však počkat na dokončení rekonstrukce zdejšího historického domu. Nově vyznačená parkovací stání pomohou městské policii vykazovat auta, která tam dnes parkují nahodile, kde se dá. Po této úpravě bude Štěpánkova ulice vypadat o něco lépe,“ slibuje si od úprav neuvolněný místostarosta Pavel Štěpánek.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele Jokl
#8671 Jokl 26. Červenec 2019 - 13:58
Je vidět, že pirátský místostarosta Štěpánek moc historické centrum Chrudimě nezná. Tzv. "rekonstrukce historického domu" je ve skutečnosti stavba zcela nového domu s fasádou s betonovými injekcemi, což je flagrantní porušení památkového zákona. Ale to je u nás v Chrudimi běžné a nevzdělaný Pirát to jen potvrzuje.
Obrázek uživatele Pavel Štěpánek
#8673 Pavel Štěpánek 29. Červenec 2019 - 9:23
Vážený vzdělaný anonyme. Rekonstrukce zmíněného domu má vydané platné stavební povolení ještě za působení minulého vedení města. Za město se k tomu tedy vyjadřovali jiní a jistě to prošlo i památkáři. Máte-li podezření na porušení zákona, prosím podejte trestní oznámení a neházejte to na "nevzdělaného Piráta". (Chápu, že je potřeba hledat každý klacík, kterým lze bít.) Hezký den
Obrázek uživatele Jokl
#8674 Jokl 29. Červenec 2019 - 20:31
Tak vymlouvání, to by vám šlo. Možná byste udělal lépe, kdyby jste se na ten podnět kouknul. Ale chápu, za těch mizerných třicet tisíc měsíčně stačí, když jste dvakrát týdně na radnici a tyhle prkotiny nemáte čas řešit.
Obrázek uživatele chrudimák
#8677 chrudimák 30. Červenec 2019 - 6:52
Pavel Štěpánek: Vážený vzdělaný anonyme. Rekonstrukce zmíněného domu má vydané platné stavební povolení ještě za působení minulého vedení města. Za město se k tomu tedy vyjadřovali jiní a jistě to prošlo i památkáři. Máte-li podezření na porušení zákona, prosím podejte trestní oznámení a neházejte to na "nevzdělaného Piráta". (Chápu, že je potřeba hledat každý klacík, kterým lze bít.) Hezký den
jak jiní ???? architekt města je stále stejný
Obrázek uživatele koala
#8679 koala 30. Červenec 2019 - 19:11
Pane místostarosto Štěpánku, že byste dal to trestní oznámení na porušení památkového zákona vy? Anebo vás máme na radnici jen pro okrasu?
Obrázek uživatele slava
#8680 slava 30. Červenec 2019 - 22:33
koala: Pane místostarosto Štěpánku, že byste dal to trestní oznámení na porušení památkového zákona vy? Anebo vás máme na radnici jen pro okrasu?
A co teprve místostarosta Nunvář, lačný po každé koruně.
Obrázek uživatele Jokl
#8691 Jokl 4. Srpen 2019 - 7:25
Tak pane Štěpánku, už jste dal to trestní oznámení pro porušení zákona? A mohl bych ho vidět? Nebo ty vaše předvolební sliby o transparentnosti, dodržování zákonů a slušnosti byly jenom lákadly pro vaše voliče?
Obrázek uživatele Pavel Štěpánek
#8693 Pavel Štěpánek 7. Srpen 2019 - 8:50
Já jsem porušení zákona neshledal. O něm tu mluvíte vy. Nehodlám podávat trestní oznámení jenom proto, že vy se domníváte, že byl porušen zákon, aniž byste byl schopen říct v jakém směru nebo jaký paragraf. Nezlobte se na mě. Mám na starosti jiné věci, než podávat trestní oznámení na základně domněnek vzdělaných anonymů. Není vám hloupé se pod svůj názor nepodepsat? Ani nevím s kým tu hovořím. Na shledanou.