Chrudimské noviny Sjezd ke sportovištím bude!

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Sjezd ke sportovištím bude!

Chrudim – Bude? Nebude? Po určitém zaváhání před cílovou rovinkou, kdy vedení města nedokázalo bouchnout do stolu a prosadit si svou v zájmu občanů a návštěvníků sportovišť v Klobásově, vykoukla na světlo dobrá zpráva. Sjezd ke krytému kluzišti, bazénu a sauně letos postaví.

Místostarosta zodpovědný za investice, Pirát Aleš Nunvář, sice před několika týdny zveřejnil nepříjemné info, z nějž plynulo, že Ředitelství silnic a dálnic pro letošek chystanou rekonstrukci mostu v ulici Dr. Milady Horákové – od kruhového objezdu u Tesca směrem k „Nemocničáku“ –, odkládá. Poslední vývoj však naznačuje závan rozhodnosti mezi místními vrcholovými politiky.

Sjezd ke sportovištím letos bude – nalezli jsme řešení, jak to skloubit s odkládanou rekonstrukcí mostu u Tesca. Nový ostrůvek uděláme z takzvaného lega, tedy rozebiratelný. Na ŘSD tedy nečekáme a zahajujeme výběrové řízení na dodavatele díla. Ulevíme tím dopravě,“ sděluje radostnou novinku Nunvář. Zda tuto rozhodnost politici nalezli po mediální sprše, kterou jim „naordinovali“ někteří diskutéři pod článkem Chrudimských novin, místostarosta již nezmiňuje.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele Karel7
#9113 Karel7 12. Únor 2020 - 8:26
Citát: "... rozhodnost politici nalezli po mediální sprše, kterou jim „naordinovali“ někteří diskutéři pod článkem Chrudimských novin, ..." Konec citátu. MEDIÁLNÍ SPRCHA ČÍTAJÍCÍ DVA PŘÍSPĚVKY. ;-)
Obrázek uživatele Július Šuman
#9114 Július Šuman 12. Únor 2020 - 14:19
Karel7: Citát: "... rozhodnost politici nalezli po mediální sprše, kterou jim „naordinovali“ někteří diskutéři pod článkem Chrudimských novin, ..." Konec citátu. MEDIÁLNÍ SPRCHA ČÍTAJÍCÍ DVA PŘÍSPĚVKY. ;-)
Co se divíte? Ohýbání faktů, záměrné vytváření účelových lží a polopravd přece patří do výbavy každého diletantského "novináře".
Obrázek uživatele Heboučký
#9116 Heboučký 12. Únor 2020 - 18:23
Július Šuman: Co se divíte? Ohýbání faktů, záměrné vytváření účelových lží a polopravd přece patří do výbavy každého diletantského "novináře".
Ciwe....dybys nedodal ten konec, skoro bych si myslel že píšeš vo sobě nebo vo někom z tý pirátský sebranky neumětelů na radnici. Ale zachránils to a Nuny tě určo pochválí přd rozvinutou zástavou :-D)))
Obrázek uživatele Bleeer
#9117 Bleeer 12. Únor 2020 - 22:34
Tak tenhle si konkrétně plete i datumy, takže věřit tomu, co píše, může jen intelektuálně nesmělý jedinec. Na tom samém profilu, kde slavnostně oznamuje, že "nalezli řešení", zve na zasedání zastupitelstva takto: "A v samotný den 16.2. buď můžete v 16hod přijít osobně (Pardubická 67),..." Asi by si kluci měli do kanclu koupit aspoň kalendář, aby zjistili, že 16. února je neděle a to že se jim zasedat fakt chtít nebude. Takže s tím, co prý nalezli, bych zacházel fakt opatrně. ;)