Chrudimské noviny Babišovci zveřejnili svou kandidátku do podzimních voleb

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Babišovci zveřejnili svou kandidátku do podzimních voleb

Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Zatímco většina ostatních stran a uskupení své „koně“ do volebního klání již představila, možný favorit, Babišovo hnutí ANO 2011 se zveřejněním kandidátky otálelo. Chrudimáků v ní zájemci najdou poskrovnu.

Hejtmanem se chce stát poslanec Parlamentu České republiky Martin Kolovratník. Rád by vystřídal momentálně úřadujícího Martina Netolického (ČSSD), jehož domovská strana se potácí na hranici zvolitelnosti a s největší pravděpodobností jí nepomůže ani rudá mikina stranického bosse Jana Hamáčka.

Třetí místo kandidátky obsadil starosta Chrudimě František Pilný. Další obyvatel druhého největšího města Pardubického kraje, který by se rád dostal do krajského zastupitelstva, je na 28. místě kandidující Daniel Vodák. Následuje Eva Kleprlíková na místě 33., Karel Krulík na 41. pozici a konečně také poslanec a městský zastupitel David Kasal na symbolickém posledním, 50. místě kandidátky hnutí ANO 2011. Kasala však jeho věrní rádi kroužkují, je tedy na místě otázka, kolik židlí zvládne primář dětského oddělení chrudimské nemocnice zasednout.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele rodacka
#9538 rodacka 25. Srpen 2020 - 11:11
Jé!!!!!Jak bych přála úspěch ve volbách starostovi Chrudimi,hlavně kdyby "vypadnul" z funkce starosty......
Obrázek uživatele rypouš
#9549 rypouš 1. Září 2020 - 6:47
Jé!!!!!Jak bych přál úspěch ve volbách starostovi Chrudimi,hlavně kdyby "vypadnul" z funkce starosty......Pilný na hrad, Pilný pryč z Chrudimi