Chrudimské noviny R-klub Na Rozhledně končí a stěhuje se

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

R-klub Na Rozhledně končí a stěhuje se

Chrudim – R-klub byl a stále je oblíbeným místem s unikátní polohou. Přestože jde o klub, v němž často koncertují i hodně hlučné rockové kapely, vlastně si na něj nikdo nestěžuje. Leží mimo obytnou zástavbu a do nedalekého sídliště Na Rozhledně hluk neproniká. Vše zmíněné si však nyní zaslouží minulý čas.

R-klub Na Rozhledně končí. „Objekt Na Rozhledně byl prodán. Nikoliv městem, ale soukromou osobou. Místo nové máme, bohužel ne na klub,“ sděluje provozovatel R-klubu neradostnou zprávu. Budovu, v níž klub sídlil, vlastní firma Top develop, a. s., která sídlí v Havlíčkově ulici.

Podle neověřených informací, které však provozovatelé R-klubu nevyvrátili, by se měli přesunout do Husovy ulice, a sice do budovy v níž sídlil Minibazar a která je v současné době opuštěná. Ta patří hlineckému podnikateli Antonínu Donátovi.

Oficiální oznámení, co dál, chtějí provozovatelé R-klubu zveřejnit až v lednu či únoru příštího roku.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele kliĎas
#9637 kliĎas 10. Říjen 2020 - 10:12
Vážení,tak opuštěná zase moc není,už se tam nějaký týden něco děje(stavební úpravy).Nechci být špatným prorokem,ale Erko v téhle zastavěné lokalitě???Bo nám to naservírují v lednu jako hotovou věc?