Chrudimské noviny Zbytečně vyhozené peníze na opravu Čáslavské?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Zbytečně vyhozené peníze na opravu Čáslavské?

Chrudim – V pondělí 26. dubna to začalo a 8. května se má končit. Řeč je o částečné uzavírce Čáslavské ulice. Silničáři by tu rádi vyměnili asfalt a řidiči se tak mohou připravit na další „peklíčko“. Pokud by snad skrz město pokračovali na Slatiňany a dále „císařskou“ silnicí na Nasavrky, jen těžko nezaregistrují fronty aut pod Skalkou.

Kde přesně se „kutá“? Jde o úsek od křižovatky Čáslavské ulice s Gorkého ulicí po vjezd do areálu průmyslovky. Samozřejmě je tu i „oblíbený“ semafor, který pustí vždy jen část aut. Po dobu provádění rekonstrukce vozovky nebude umožněn vjezd do Krocínovy ulice od ulice Čáslavské. Kromě toho Krocínova a Gorkého mají být po celou výše zmíněnou dobu částečně obousměrně průjezdné.

Najdou se i kritické hlasy, které tuto rekonstrukci příliš nechápou. Ve městě je přece mnohem víc míst, která by si zasloužila opravit. Namátkou třeba nedaleká Průmyslová ulice, která snad poslední výměnou povrchu prošla za minulého režimu. Naproti tomu asfalt v Čáslavské byl prý docela v pořádku.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele hana
#9915 hana 30. Duben 2021 - 7:28
Čáslavská má jiného majitele než Průmyslová. To je jako říct Frantovi: Proč už zase děláš fasádu po 10 letech, proč jí raději neuděláš sousedovi Vaškovi, ten ji nedělal už 40 let -:)