Chrudimské noviny Hlídka vystresovala řidiče tak, až naboural do auta

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Hlídka vystresovala řidiče tak, až naboural do auta

Chrudim – Přímo na 83. výročí obsazení Chrudimi nacistickými okupanty projížděla hlídka městské policie kolem zakleté ulice Přemysla Otakara, pro neukázněného řidiče v tu nejméně vhodnou chvíli.

Ulice Přemysla Otakara v Chrudimi blízko nádraží je zřejmě nadobro zakletá. Nejenže se stala svědkem smutných událostí, kdy se z nárožního domu museli nejdříve vystěhovat její židovští obyvatelé, kterým se minulý rok v září nechaly položit do chodníku Kameny zmizelých. Údajně tu podle očitých svědků straší a při namátkové kontrole městské policie se tu navíc včera stala i nečekaná dopravní nehoda!

„V 22.25 hodin zjistili strážníci při hlídkové činnosti v ulici Přemysla Otakara vozidlo jedoucí zákazem vjezdu. Poté, co řidič strážníky spatřil, začal couvat a chtěl z místa odjet. Při tomto však naboural zaparkované vozidlo. Vzhledem ke způsobené dopravní nehodě byla na místo přivolána Policie ČR, která si celou věc převzala k řešení,“ uvedl vrchní strážník Lukáš Dvořák.

Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele emik
#10290 emik 18. Březen 2022 - 16:28
Oni jezdí v protisměru i lidé ve Fibichově ulici (u polikliniky, shora, od polikliniky jsem to zažil jen jednou). Ráno ti, co jedou do školky a do práce, rozvážeči jídla normálně. TI ovšem normálně jezdí jako hovada.