Chrudimské noviny Memorandum o další spolupráci podepsáno

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Memorandum o další spolupráci podepsáno

Chrudim – Od pondělí probíhala vyjednávání. Na další spolupráci v novém volebním období 2022–2026 se dohodli lídři hnutí ANO 2011, Chrudimáci a Piráti. Ještě je čeká uzavřít koaliční dohodu a společné programové prohlášení.

Po právě ruce starosty Petr Lichtenberg, stranou opodál Aleš Nunvář.  Zdroj: FB

Ve dnes podepsaném memorandu stojí, že se tyto tři subjekty dohodly po vzájemném porovnání svých volebních programů o dalších představách vedení města Chrudim a před jednáním ustavujícího zastupitelstva spolu uzavřou koaliční smlouvu a programové prohlášení.

Dohromady reprezentující většinu v nově vzniklém zastupitelstvu. Po dobu vyjednávání ukončují další jednání s ostatními stranami. Na zveřejněné fotografii je už nyní zdokumentováno, jak bude další spolupráce vypadat.

Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele kliĎas
#10500 kliĎas 1. Říjen 2022 - 7:58
Tak koukám,jakmile jde o koryta,tak jdou všechny nesváry stranou(stačí kouknout na článek kousek výše,když vlajky budí emoce).A to jako ta fousatá,, pí Colombová" která nebyla celé čtyři roky slyšet ani vidět a asi chodila všude kanálama,bude místostarosta???A o ostatních se mi psát ani nechce.Ale asi si to Chrudim zaslouží...má co si zvolila.
Obrázek uživatele Tomáš Velendorf
#10501 Tomáš Velendorf 1. Říjen 2022 - 11:07
kliĎas: Tak koukám,jakmile jde o koryta,tak jdou všechny nesváry stranou(stačí kouknout na článek kousek výše,když vlajky budí emoce).A to jako ta fousatá,, pí Colombová" která nebyla celé čtyři roky slyšet ani vidět a asi chodila všude kanálama,bude místostarosta???A o ostatních se mi psát ani nechce.Ale asi si to Chrudim zaslouží...má co si zvolila.
Tak jako kdyby jste nevěděl, co říkával kdysi i soudruh Gottwald: "Soudruzi, musíme pracovat jen s takovými soudruhy, které máme k dispozici."
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#10503 Chrudim Ák 4. Říjen 2022 - 9:52
Takhle se to dělá. Nuny žadonil, údajně nejmedovějším hláskem jaký kdy pan starosta slyšel, a? Vyšlo mu to. Pracák se nekoná! Tak uvidíme co tady za další čtyři roky dodrbe. Jdu blejt velebnosti. Tomuhle Jan Tleskač rozhodně netleská!