Chrudimské noviny Jak bude vypadat nové vedení města?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Jak bude vypadat nové vedení města?

Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim. Jak bude nové vedení města vypadat?

Zdroj: FB/František Pilný/Kodl Cr

Ustavující zasedání zastupitelstva se koná veřejně v pondělí 24. října od 16 hodin ve Fibichově sále. Některé nepřekvapí, že by se měl ve druhém volebním období starosty Františka Pilného stát prvním místostarostou, který ho bude zastupovat, ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář (ANO 2011). V jeho rukou bude správní odbor a odbor správy majetku, dopravy a odbor kanceláře tajemníka.

Neuvolněný místostarosta Petr Lichtenberg (Chrudimáci) by měl mít na starosti živnostenský úřad a finanční odbor a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) chce být dál zodpovědný za odbor investic, životního prostředí a sociálních věcí.

red

Reklama

Obrázek uživatele Jokl
#10522 Jokl 19. Říjen 2022 - 20:46
Ředitel Technických služeb města Chrudimě Zdeněk Kolář prvním místostarostou? Už teď mají technické služby problémy s úklidem, opravami a servisní čiností pro město a pan ředitel bude mít nyní k tomu navíc několik složitých odborů (např. správa majetku, doprava) na starost. Čím dál hůř se propadá správa našeho města. Možná ale bude větší legrace, což se panu ředitelovi v minulosti znamenitě dařilo ---- https://chrudimskenoviny.cz/kategorie/zpravy/namol-opily-reditel-technickych-sluzeb-kolar-metal-se-svym-autem-u-vlcnova-kotrmelc
Obrázek uživatele Aleš Nunvář
#10532 Aleš Nunvář 23. Říjen 2022 - 17:28
Jokl: Ředitel Technických služeb města Chrudimě Zdeněk Kolář prvním místostarostou? Už teď mají technické služby problémy s úklidem, opravami a servisní čiností pro město a pan ředitel bude mít nyní k tomu navíc několik složitých odborů (např. správa majetku, doprava) na starost. Čím dál hůř se propadá správa našeho města. Možná ale bude větší legrace, což se panu ředitelovi v minulosti znamenitě dařilo ---- https://chrudimskenoviny.cz/kategorie/zpravy/namol-opily-reditel-technickych-sluzeb-kolar-metal-se-svym-autem-u-vlcnova-kotrmelc
Dobrý den, pan Kolář samozřejmě nebude pokračovat ani jako ředitel, ani jako jednatel Technických služeb - byla to podmínka jeho jmenování do pozice místostarosty. S pozdravem AN
Obrázek uživatele Jokl
#10533 Jokl 23. Říjen 2022 - 20:57
Aleš Nunvář: Dobrý den, pan Kolář samozřejmě nebude pokračovat ani jako ředitel, ani jako jednatel Technických služeb - byla to podmínka jeho jmenování do pozice místostarosty. S pozdravem AN
Ono je to prašť jako uhoď. Podivná kariéra pana Koláře, ještě podivnější výběrové řízení – proti lampasákovi bez jakýchkoliv technických a správních zkušeností stáli tenkrát dva adepti na ředitele TS, na rozdíl od Koláře měli oba praxi a úspěchy v technickém servisu. No, věřte, nevěřte, prohráli. Pana Koláře tenkrát údajně protlačil nejmenovaný politik, říkalo se jako poděkování za výlety helikoptérou na Balkán. Potom ještě následoval alkoholická jízda zakončená bouračkou v autě, dále velmi průměrné řízení Technických služeb (na chrudimských ulicích je to bohužel vidět) a nakonec jako vyvrcholení kariéry – místostarosta za ANO. Pěkně to vedete.
Obrázek uživatele Tomáš Velendorf
#10534 Tomáš Velendorf 24. Říjen 2022 - 8:47
Jokl: Ono je to prašť jako uhoď. Podivná kariéra pana Koláře, ještě podivnější výběrové řízení – proti lampasákovi bez jakýchkoliv technických a správních zkušeností stáli tenkrát dva adepti na ředitele TS, na rozdíl od Koláře měli oba praxi a úspěchy v technickém servisu. No, věřte, nevěřte, prohráli. Pana Koláře tenkrát údajně protlačil nejmenovaný politik, říkalo se jako poděkování za výlety helikoptérou na Balkán. Potom ještě následoval alkoholická jízda zakončená bouračkou v autě, dále velmi průměrné řízení Technických služeb (na chrudimských ulicích je to bohužel vidět) a nakonec jako vyvrcholení kariéry – místostarosta za ANO. Pěkně to vedete.
Snažíte se zbytečně. Vámi zmiňovaný soudruh je v místě bydliště oblíben, vloni vyhrál dokonce v soutěži "rozkvetlá ulice", pravidelně se účastní želených sobot, a střelby v Kochánovicích má vždy na výbornou. Uliční výbor se za něj proto již několikrát postavil.
Obrázek uživatele kliĎas
#10535 kliĎas 24. Říjen 2022 - 8:45
TVL,to si dělají pr... to je gang...ale co,hlavně,že si tak nějak všichni sedli...lidsky...
Obrázek uživatele Jana Novotná
#10536 Jana Novotná 24. Říjen 2022 - 11:12
Tomáš Velendorf: Snažíte se zbytečně. Vámi zmiňovaný soudruh je v místě bydliště oblíben, vloni vyhrál dokonce v soutěži "rozkvetlá ulice", pravidelně se účastní želených sobot, a střelby v Kochánovicích má vždy na výbornou. Uliční výbor se za něj proto již několikrát postavil.
Hezky pana Koláře popsal pan Zahrádka, redaktor soukromých novin pana starosty Pilného a obdivovatel hnutí ANO - https://chrudimskenoviny.cz/kategorie/postrehy/pod-lupou-romana-zahradky-ironie-osudu-kolarovych - Jenom mi není jasné proč pan Zahrádka každou chvíli kope za někohoho jiného a hlavně proti někomu jinému:)
Obrázek uživatele zvědavec
#10538 zvědavec 25. Říjen 2022 - 8:17
Aleš Nunvář: Dobrý den, pan Kolář samozřejmě nebude pokračovat ani jako ředitel, ani jako jednatel Technických služeb - byla to podmínka jeho jmenování do pozice místostarosty. S pozdravem AN
Dobrý den, pane místostarosto, uvědomujete si, prosím, do jaké pozice stavíte svojí reakcí vaši stranu v rámci CR reálií? Pomineme-li, že je to vyjádření hodné byrokrata před 33 lety, kde je, prosím, Vaše politická zodpovědnost? Splnění formálního stranického závazku, zamezení souběhu funkcí, je dostatečným kritériem pro kvalifikaci někoho na funkci místostarosty? Dal jste si tu práci a zjistil si, jak otřesně funguje městská firma jejímž je ing Kolář ředitelem?
Obrázek uživatele Aleš Nunvář
#10557 Aleš Nunvář 21. Listopad 2022 - 12:34
zvědavec: Dobrý den, pane místostarosto, uvědomujete si, prosím, do jaké pozice stavíte svojí reakcí vaši stranu v rámci CR reálií? Pomineme-li, že je to vyjádření hodné byrokrata před 33 lety, kde je, prosím, Vaše politická zodpovědnost? Splnění formálního stranického závazku, zamezení souběhu funkcí, je dostatečným kritériem pro kvalifikaci někoho na funkci místostarosty? Dal jste si tu práci a zjistil si, jak otřesně funguje městská firma jejímž je ing Kolář ředitelem?
Dobrý den, na Vaši otázku odpovídám, že uvědomuji. Nominace na místostarostu je primárně věcí ANO, my jako Piráti jsme se rozhodli, že to nehodláme blokovat a tak se i stalo. Jinak valnou hromadou společnosti Technické služby je Rada města Chrudimi, které jsem byl minulé čtyři roky členem, tedy osobu pana Koláře dostatečně znám. Jinak aktuálně je otevřené výběrové řízení na ředitele/jednatele společnosti, pokud by Vás to zajímalo:-) Hezký den! AN
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#10558 Chrudim Ák 23. Listopad 2022 - 12:34
Aleš Nunvář: Dobrý den, na Vaši otázku odpovídám, že uvědomuji. Nominace na místostarostu je primárně věcí ANO, my jako Piráti jsme se rozhodli, že to nehodláme blokovat a tak se i stalo. Jinak valnou hromadou společnosti Technické služby je Rada města Chrudimi, které jsem byl minulé čtyři roky členem, tedy osobu pana Koláře dostatečně znám. Jinak aktuálně je otevřené výběrové řízení na ředitele/jednatele společnosti, pokud by Vás to zajímalo:-) Hezký den! AN
Dobrý den. Jinak ( :) ) - hodnocení kvality práce pana koláře myslíte vážně? Jinak ( :) 2 ) zvolení nekompetentní osoby berete tedy na sebe? Jinak ( :) 3 ) Je sarkastická poznámka na konci Vašeho plytkého vyjádření na místě? Jo, všimli jste si jak pan Pulitzer Zahrádka z konkurenčního plátku cenzuruje a nezveřejňuje jemu nelibé komentáře. Pane Zahrádko, jsou Vám tyto totalitní manýry blízké i ve Vašem osobním životě? Co na to Jan Tleskač?