Chrudimské noviny Za technické služby v Chrudimi zaskakuje městská policie

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Za technické služby v Chrudimi zaskakuje městská policie

Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím stávají místem s použitím na vlastní nebezpečí. Aby toho nebylo málo, situaci pomáhají vlastními silami řešit strážníci městské policie.

Zasněžené Široké schody.  Foto: Chrudimské noviny

Z pěti uchazečů o lukrativní pracovní místo se přes tříkolové výběrové řízení probojovali nakonec dva kandidáti. A mezitím už mnoho náhodných kolemjdoucích na mnoha místech okusilo, jak tvrdý je dopad po uklouznutí na neposypaných chodnících. Situaci zatím pomohli řešit městští strážníci, kteří do půl hodiny po telefonátu občanky posypali alespoň chodník u Kateřinského mostu.

Na úterní tiskové konferenci stále ještě nebylo jasno, kdo se odhodlá na nové místo jednatele a ředitele Technických služeb nastoupit.  Až do pondělního odvolání Radou města Chrudim byl stále jednatelem nynější nový místostarosta za ANO Zdeněk Kolář.

„Musí se udělat nezbytné personální kroky, proto nebudeme zatím zveřejňovat jméno, to bude jasné po podpisu smlouvy,“ vysvětlil Zdeněk Kolář. „Protože do té doby se ještě může cokoliv stát, tak ať eventuálně neřešíme věci, které by byly v rozporu s naším rozhodnutím,“ uvedl.

Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele JanaSm
#10586 JanaSm 22. Prosinec 2022 - 18:44
Zasněžené Široké schody? A mohla bych je vidět?