Chrudimské noviny Vyhodnocení loňských anket MA 21 starostu nepřekvapilo

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Vyhodnocení loňských anket MA 21 starostu nepřekvapilo

Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého roku.

Z poslední akce Zdravého města ve spolupráci s Mama klubem.  Zdroj: Mama Klub

Jak vysvětlila mluvčí radnice Sylva Drašnarová, Místní Agenda 21 (MA 21) je metoda modernizace veřejné správy, od roku 2005 uznaná Ministerstvem vnitra ČR. Starosta František Pilný dodal, že šlo o vyhodnocení loňských anket a schválení dotazníku na letošní rok. „Musím říct, že mě tam ani nic moc extra nepřekvapilo, co bylo zjištěno během toho šetření, které bylo prováděno.“ 

Ankety se týkaly například spokojenosti občanů se životem ve městě nebo s fungováním úřadu. Koordinátorka Šárka Trunečková dodala, že komise Zdravého města a MA 21, která byla nakonec znovu ustanovena, bude ještě výsledky dál analyzovat a předá je k řešení později. „Už máme výsledky, ale ještě je probereme na komisi Zdravého města, kde se jimi budeme zabývat do podrobna,“ uvedla. 

Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele Karel7
#10646 Karel7 28. Březen 2023 - 12:51
Starosta František Pilný dodal, „Musím říct, že mě tam ani nic moc extra nepřekvapilo, co bylo zjištěno během toho šetření, které bylo prováděno.“ Přeloženo do češtiny „Musím říct, že činnost Komise Zdravého města a Místní Agenda 21 (MA 21) je moc drahá a stojí za …“ (abych nevybočil z míry slušnosti)“. Dále bych dodal „Kdyby obě komise nebyly ustanoveny a pracovní místa zrušena, tak to pozná snad jen pokladna města sníženými výdaji.“.