Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim - V minulém týdnu zavítal do Chrudimi prorektor Prešovské univerzity a zastupitel Prešovského kraje profesor Gabriel Paľa, aby chrudimským...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice/Chrudim - Lidovci postaví do čela krajské kandidátky podle očekávání prvního náměstka hejtmana Romana Línka. Dostal k tomu mandát od...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Osud.cz - Až do nedávné doby platilo, že homeopatii mohou svobodně praktikovat jak lékaři, tak nelékaři, legislativa to nijak neřešila. To už v...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Tak je to přeci jen pravda! Zdejší zastupitel Roman Málek (Koalice pro Chrudim) má nové zaměstnání. Potvrdila se tak upozornění některých...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice/Chrudim - Nově zvolení poslanci za Pardubický kraj se shodli, že novela vyvlastňovacího zákona z 26. září 2012 zablokovala další výstavbu...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Pardubice - KDU-ČSL před volbami slibovala, že dá zemi zase do pořádku a nabídla proto voličům v Pardubickém kraji kandidátku plnou nových tváří....Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Pardubice - Lidovci už rozhodli o svých lídrech na kadidátce do mimořádných parlamentních voleb. Potvrdil to krajský šéf KDU-ČSL Radomil Kašpar. Po...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Pardubice - Nový ministr dopravy Zbyněk Stanjura (ODS) uvedl v rozhovoru pro média, že chce dát přednost dostavbě silnice R35 před dokončením dálnice...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - Zdejší senátor Petr Pithart (KDU-ČSL) skončil po třech volebních obdobích ve své funkci a spolu s ním i dalších sedmnáct členů horních...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Pardubice - Lídr lidovců Roman Línek, nestraníků Věra Rybová, SNK-ED Michal Koláček a Štěpánka Fraňková zastupující Sdružení pro Pardubice, tedy...Celý článek »