Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 13 týdnů
Pardubice - Oči pro pláč zbyly 43letému muži, když otevřel svou sklepní kóji a zjistil, že mu z ní někdo „vyčudil“ nakoupené vánoční dárky....Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Pardubice - Do prodejny Lidl a Tesco si přišli dva muži, propuštění před nedávnem na prezidentskou amnestii, ukrást něco dobrého na zub. Po prvním z...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Pardubice - Podezření z přečinu krádeže spáchané ve spolupachatelství sdělili v úterý ve zkráceném přípravném řízení pardubičtí kriminalisté trojici...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Pardubice – Pardubičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality v minulých dnech zahájili trestní stíhání dvou mužů cizí národnosti ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »