Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – S velkou slávou a za účasti politiků i úředníků byl otevřen dlouho očekávaný sjezd do Klobásova. Tato nová komunikace a prý i dopravní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Participativní rozpočet je novinka, kterou přinesli na radnici místní Piráti. V rámci tohoto projektu mohou lidé navrhovat nápady, které by...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Čas od času nechá město pokácet některý ze stromů na svém území a v této souvislosti obvykle také zazní kritické hlasy. Zeleně je prý málo...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Chodníky ve městě bývají v různém stavu. Někde jsou to vynikající stezky pro pěší, jinde aby se chodec bál jít potmě, protože by si mohl...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny avizovaly, radnice plánuje vybudovat přímé napojení sportovišť v okolí zimní stadionu na ulici Dr. Milady...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Péče o zeleň je ve městě dlouhodobě podrobována nesmlouvavé kritice. Přestože se letos sešlo kritiků podstatně méně než v loňském roce...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Rodinný dům, který svou velikostí připomíná především bytovku, budí v ulici Svatopluka Čecha emoce sousedů i kolemjdoucích občanů...Celý článek »