Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Novinový stánek kombinovaný s autobusovou zastávkou v Malecké ulici, naproti garážím, zná asi každý obyvatel sídliště Na Šancích. Kdysi se...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Chrudim/Pardubice - Kriminálka slaví velký úspěch. Podařilo se jí dopadnout dva zloděje ve věku 37 a 31 let, kteří mají na svědomí sérii vloupaček do...Celý článek »
vydáno před 12 let 22 týdny
Chrudim – Ve středu dopoledne oznámila strážníkům pracovnice prodejny Lidl, že tam mají zadrženého pachatele. Hlídka na místě zjistila, že zloděj je...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 4 dny
Chrudim – Blíží se kompletní demolice a obnova mostu v Malecké ulici z poloviny minulého století. Což s sebou přinese dopravní uzavírku a objížďky,...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudimsko – Policie zveřejnila video, prostřednictvím kterého doufá, že vypatrá zloděje peněženky. Na zveřejněném videu je vidět hlouček lidí...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 4 dny
Chrudim – Minulou středu pomohl se zadržením podezřelého pachatele v průmyslové zóně speciálně vycvičený pes. Policie dostala oznámení o vloupání ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »