Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Malá scéna Divadla Karla Pippicha v Chrudimi je v pondělí 27. března připravena pro dětské představení Jak na obra. Divadýlko z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Na Malé scéně Divadla Karla Pippicha se v sobotu 14. března v 17 hodin představí spolek Ty-Já-tr Slatiňany. Divadelní hra s ...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim - Ve středu 13. února v 17 hodin uvidíte na Malé scéně Divadla Karla Pippicha výpravné pohádkové představení Divadýlka Mrak. Pohádka s...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim - V neděli 4. listopadu se mohou děti těšit hned na dvě pohádková představení. V 10 hodin dopoledne Tomáš a Tereza Machkovi, z...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Na sobotní rybí jarmark, kde jsme mohli vidět naživo zástupce vodní říše, navazuje i Vodnická pohádka. Divadýlko Mrak ji uvádí v pondělí 22...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Pohádky pro děti budou od prvního dne prázdnin zpříjemňovat dětem volné chvíle. Tak jako i v minulých letech pro ně Chrudimská beseda...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim - Pohádku pro děti připravil Loutkářský soubor Ahoj ve spolupráci se souborem Amigos Chrudim na neděli 25. února. Koňskou červenou Karkulku a...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim - V úterý 20. února uvádí Divadlo Dokola loutkové představení s názvem O statečném kováři Mikešovi. Klasická pohádka o klukovi,...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V úterý 7. března v 17 hodin zahajuje Malá scéna Divadla Karla Pippicha prázdniny v divadle premiérovou pohádkou v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Pohádky pro děti a doprovodný prázdninový program je připraven na úterý 23. února a na středu 24. února vždy v 17 hodin na Malé scéně...Celý článek »