Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Již měsíc slouží svým uživatelům a městským úředníků mobilní aplikace s názvem „Všímálek“. Po úvodních „dětských nemocech“ se podle všeho...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - Oblíbené téma členů Strany svobodných občanů opět začíná vystrkovat růžky. Chodníky ve městě nejsou v nejlepší kondici, přestože se radnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Kruhový objezd za nemocnicí významně usnadnil dopravu na nově vybudovanou první část obchvatu města. Přestože řidiči nejprve kritizovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pátek 4. prosince v 17:15 na přechodu pro chodce mezi budovou Atrium Palác Pardubice a...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Počet a umístění přechodů pro chodce ve městě bude stále „kamenem sváru“ mezi chodci, řidiči aut a městskými úředníky. Mnohde by totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Přechody pro chodce ve městě procházejí postupně úpravami, které by měly zajistit jejich větší přehlednost. Dochází zde proto k instalacím...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Na velké změny se teď musejí připravit malí předškoláčci a především jejich rodiče, kteří využívají služeb školky v ulici Na Valech. Město...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Množství a rozmístění přechodů pro chodce nikdy nebude takové, jak by si všichni chodci přáli. Jedním z krizových míst bez přechodů je...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Pardubice - Rozporuplný se zdá být tvrdý zákrok policisty v civilu proti chodci, který se odvážil jít na červenou. Chtěl ho zastavit a tak ho...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - Oprava povrchu vozovky v Husově ulici stále nekončí a místním to přidělává vrásky na čele, protože jim zde ubývají parkovací místa....Celý článek »