Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Ve vedení největší chrudimské školy vystřídala od 1. srpna dlouholetého ředitele Jindřicha Vyhnánka, který rezignoval, Iveta Horčičková. O...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Učitelé patří dlouhodobě k poněkud přehlíženému „cechu“. Nejsnáze lze tuto nedoceněnost učitelského stavu diagnostikovat dle finančního...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – O jedné z posledních možností, jak dosáhnout na evropské peníze, Chrudimské noviny již několikrát informovaly. Zatímco města jako Hradec...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Prázdninový čas znamená pro děti navštěvující školy dny plné nicnedělání. Docela jinak to mají rodiče a nejvyšší aktivitu v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Mateřskou školu Na Valech tvoří čtyři budovy, osm tříd. Ve městě nemá svou velikostí obdoby. Celkem ji navštěvuje 202 dětí, což je současně...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 dnů
Chrudim – Jakékoliv zdržení při vyřizování nezbytných záležitostí v budově Městského úřadu Chrudim nesou jeho návštěvníci s nelibostí. Pořádný zmatek...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Základní škola U Stadionu, tradičně zvaná jako „sportovka“, si v příštím roce připomene významné výročí svého založení. Město, které je...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Loni získala ZŠ U Stadionu k zateplení budovy prvního stupně školy jako bonus fasádu s barevnými prvky, které rychle získaly přiléhavý...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Právě dnes, v pondělí 30. května má započít stavba zateplení tělocvičny Základní školy Chrudim, UStadionu. Výsledek...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Je třeba, aby se peníze točily, a to i v době, kdy vázne výběr daní státem a města tak mají hluboko do kapsy. Toho si je vědoma i...Celý článek »