Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim - Na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti obchodu a služeb byla dokončena investice do zateplení oken a půdy na hlavní budově...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 dny
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Počty nakažených coronavirem, „čínskou chřipkou“, stále rostou. Průběh onemocnění však u většiny infikovaných není příliš vážný a většina z...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Pro mnohé jde jen o oblíbenou zkratku, zaměstnanci Vodafonu však tudy pravidelně cestují do práce. Železniční přejezd v Průmyslové ulici se...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Bývalí koaliční partneři mezi sebou mají mnohdy vztahy ne nepodobné těm mezi bývalými manžely. Nemohou si přijít na jméno a vzájemná...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Zátky šampaňského teď podle všeho poletují v kancelářích radnice. Po měsících marného nabízení, snižování ceny a přidávání pozemků se...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Chrudim - Spolu s novým vedením města a zvýšením počtu místostarostů ze tří na čtyři dochází teď na radnici i k revizi a novému rozdělení...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Město se pomalu ale jistě zbavuje svého nemovitého majetku. Po domech, které se podařilo prodat především zásluhou bývalého prvního...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim - K informaci, že hnutí ANO 2011 nabídlo chrudimské ČSSD post starosty, se přes víkend dlouho nikdo nehlásil. Ani Babišovci neprezentovali...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Tváří chrudimské sociální demokracie byl po dlouhá léta neuvolněný místostarosta Jaroslav Trávníček, současným lídrem ČSSD v Chrudimi je...Celý článek »