Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Konec ledna, nebo začátek března? Teploty za okny připomínají spíše ty, které panují začátkem jara. Popeleční středa je tu za chvilku,...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Půst se opět blíží. Ale ještě než nakrojíme bochníky, naplníme sklenice vodou a oblékneme žínice, je čas pro masopustní obchůzky....Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 30. ledna se v prostředí muzea v přírodě uskuteční první program letošního roku - Masopust. Návštěvníci budou mít...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 31. ledna se v prostředí muzea v přírodě uskuteční první program letošního roku - Masopust. Návštěvníci budou mít...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Únor bílý, pole sílí, ale moment, za okny žádná sněhová pokrývka neleží! Naopak. Opět se začíná ozývat něco na způsob dubna, možná i května...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 12. ledna se v místním skanzenu uskuteční první program letošního roku - Masopust. Návštěvníci tak budou mít možnost...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Veselý Kopec - V sobotu 4. února můžete zažít v prostředí Muzea lidových staveb na Veselém Kopci tradiční Masopust. Tento obyčej zde má po...Celý článek »
vydáno před 1 hodina 56 min
Veselý Kopec - Během programu Velikonoce na Veselém Kopci  se ve dnech od pátku 29. března do pondělí 1. dubna setkáte s křesťanskými tradicemi...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »