Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - V pardubické ČEZ Areně se ve středu rozjel slavný UEFA Futsal Cup, čtyři mužstva během tří dnů změří síly a najdou mezi sebou nejlepšího...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - V pondělí přesně v poledne odstartovala tisková konference chrudimského Era-Packu týden, na který se jeho příznivci již velmi dlouho těšili...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Pardubice - V neděli 17. listopadu budou od 13. do 15. hodiny vystavena před zdejší ČEZ Arénou tři zásahová vozidla profesionálních hasičů. „Fanoušci...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
 Pardubice - Jen malou chvíli po půlnoci byl strážníkům nahlášen pracovníkem ČEZ arény pokus krádeže jízdních kol. Ten pachatele přistihl přímo...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Pardubice - Hned dvakrát během jednoho hokejového utkání v ČEZ Aréně poskytovali strážníci městské policie první pomoc. V prvním případě se...Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Pardubice - Povedený kousek se povedl pardubickým strážníkům, když při kontrolní činnosti poblíž ČEZ Arény našli dámskou kabelkou odloženou na...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 9 hodin
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »