Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Jestli má turistický okruh v památkové zóně začínat u sochy vodníka Polívky, informační cedule tu bude víc než potřeba. Turista by jinak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Kvůli pirátům silnic přibyly po mnohaletých urgencích občanů na Podhůru nové značky. Co Odbor dopravy Městského úřadu Chrudim podnikl ke...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Zpracovaný dokument přístupný veřejnosti, kde by bylo vše přehledně shrnuto na jednom místě, bohužel podle nepřímého vyjádření tiskového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Jestli všechny reklamní cedule skončí v depozitáři času či na smetišti, nebo budou dál vesele hyzdit fasády historických domů v centru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – O takzvaném „vizuálním smogu“ Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Jedná se o problém, s nímž bojují prakticky všechna větší města...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Filištínská ulice leží jen několik kroků od „velitelství“ místní městské policie. Přesto se tu v nepravidelných intervalech dějí nepravosti...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim/Škrovád - Nesmyslně umístěných značek na návsi ve Škrovádu si teď všimla i „velká média“. Reportáž o dopravním paskvilu v pátek 5. srpna...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Následující týden je věnován chrudimským kulturním akcím a památkám. V pondělí 18. dubna můžete v Muzeu barokních soch absolvovat...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Jak už dříve informovaly Chrudimské noviny, majitelé zahrádek na Podhůře si několik let stěžují na to, že komunikaci, která vede středem...Celý článek »