Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - O velikonočním víkendu jsme odjeli na mezinárodní turnaj do předměstí Mnichovského Mark Schwebenu. Turnaj byl organizován společností Euro-...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - V neděli Chrudimští odehráli domácí turnaj. Při účasti sedmi týmů Chrudim postavila dvě družstva, hrálo systémem každý s každým....Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Ohrazenice - Rozhodující utkání o postup do nejvyšší dorostenecké soutěže chrudimským fotbalistům nevyšlo. S Pardubicemi si favorit pohlídal udržení...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Stejně jako A-týmu se v letošní sezoně daří i nadějnému chrudimskému mládí. Dorostenci MFK si další vítězství připsali proti Písku, těsné...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Chrudim - Série přípravných zápasů pokračuje vysokým tempem, do Chrudimi k Vodojemu dorazil k prvnímu duelu bez tribuny juniorský celek Hradce...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Poreč - Chrudimští fotbalisté se znovu ukázali na mezinárodní scéně. Nyní zavítali do Chorvatska a mezi dvanáctičlennou skupinou získali parádní...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Praha / Mladá Boleslav - Vstup do svých soutěží mají za sebou mládežnické týmy MFK Chrudim a nikdo z nich si to takto nepředstavoval. Šestnáctka si...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim – Fotbalová mládež mohla po tomto víkendu spokojeně pokyvovat hlavou. Většina mužstev se radovala z vítězství, kromě výběru U16, jenž...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Tábor – Fotbalisté Chrudimi remizovali v sobotním 17. kole FORTUNA národní ligy bez branek s Táborskem. Jihočeši byli v duelu střelecky aktivnějším...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 hodiny
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »