Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 6 týdnů
Hradec Králové - Příprava Chrudimi na následující jarní část České fotbalové ligy je v plném proudu, v dalším utkání se MFK poprvé neradovalo. Z...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Hradec Králové - Na začátku třetí sezóny v České fotbalové lize jsou nyní chrudimští fotbalisté. Jejich příprava začíná na půdě druholigového Hradce...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Příprava chrudimských fotbalistů je v plném proudu. Ještě na začátku roku bylo jasné, že do Chrudimi s největší pravděpodobností dorazí A-...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Chrudim - Po senzačním vítězství na turnaji v Hluboké nad Vltavou přivítali Chrudimští na domácím hřišti hradecké Votroky, kteří nepřipustili žádné...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Chrudim - Fanoušci MFK Chrudim se ještě nedokázali vzpamatovat z úžasného vítězství na turnaji v Hluboké a nyní čekají další velký duel. Na Letní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Na první východočeské derby kalendářního roku 2021 nebudou chrudimští fotbalisté vzpomínat v dobrém. Proti Hradci Králové zvládli osmdesát...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Hradec Králové – Přípravné období před startem jarní části FORTUNA národní ligy se blíží ke konci a Chrudimští jím letí ve famózní formě. Proti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Východočeské derby mezi Chrudimí a Hradcem Králové nabídlo po nepříliš výrazné první půli dramatickou podívanou až do posledních vteřin. Na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Velký zápas bez fanfár. Tým MFK Chrudim hostí na svém stadionu nedalekého konkurenta, v rámci východočeského derby dojde na měření sil s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Praha – Po dlouhé dvouměsíční přestávce způsobené koronavirou pandemií se znovu chrudimští fotbalisté pustili do akce. V pražské Uhříněvsi Chrudim...Celý článek »