Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrast - Na místní policejní oddělení si trojice mužů ve věku od 18, 33 a 40 let byla vyslechnout sdělení podezření z přečinu výtržnictví.Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Skuteč - Policisté zdejšího obvodního oddělení stíhají dva bratry ve věku 19 a 23 let, kteří se před časem do sebe pustili na jedné taneční...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Prachovice - Policisté z oddělení v Heřmanově Městci začali trestně stíhat dva muže ve věku 41 a 20 let, kteří se na Nový rok dopustili ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Dnes před druhou hodinou ráno byli strážníci voláni do Total Inferna, kde měl být zmlácen jeden z hostů diskotéky. Přímo na parketu mu...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Třemošnice - Hádka mezi dvěma opilci, kteří se dohodli na „vyřízení si svých účtů“ venku před jedním hotelem na Třemošnicku, vyvrcholila nejenom...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Cestu vlakem z Olomouce si zpestřila dvojice kamarádů popíjením alkoholu. Jeden z nich měl manýry podělit se o svou veselou...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Pardubice - Třídu Míru si dva opilí muži spletli s boxerským ringem, když se na ní do sebe pustili. Při pěstním souboji jeden druhému dokazoval...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – K dnešnímu dni skončila svůj provoz Restaurace Fortna Chrudim, kterou si pochvalovali hosté široko daleko kvůli jejímu servisu k hostům i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Ještě než se rozednilo, zachvátily plameny z Husovy ulice chrudimský obchod s elektronikou, bytovým textilem a restauraci s bowlingem. Asi...Celý článek »