Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 6 dnů
Chrudim - Návrhy městské rady na udělení cen Osobnost města Chrudim za rok 2013 prošly zastupitelstvem bez výhrad, a to i přes námitky kulturní a...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudim – Dočkají se kromě slíbených loutek v ulicích města občané a turisté i zajímavých upomínek na oceněné Osobnosti města Chrudim? V minulosti už...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Všichni se nejspíše shodnou na jedné věci – minulý rok byl nesmírně těžký a nikdo se nesetkal po celý svůj život s obdobnou situací. Boj s...Celý článek »