Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pátek krátce před 13. hodinou se na služebnu městské policie dostavila poctivá nálezkyně. Strážníkům odevzdala dvě dvoutisícové...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Kamera bankomatu zachytila podezřelou dvojici mladistvých, které potřebuje  vyslechnout chrudimská kriminálka.  Policejní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Z některých přepočítání jsou radosti v podobě nečekaných otěhotnění, a někdy zase překvapivá návštěva městské policie přímo v pracovní době...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudimsko – Policejní mluvčí Dita Holečková upozorňuje všechny ženy, nejen z okolí, že na internetu řádí falešný podvodník vydávající se...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - Středa sedmého září byla pro strážníky dnem, kdy nevěděli, kam skočit. Zapomenuté peníze v bankomatu, mrtvola v Revoluční ulici a nakonec...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 48letou ženu podezřelou z přečinu zatajení věci. Počátkem prosince si totiž ponechala nalezený mobilní...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Čtyřicetiletý muž, který se vydal „na nákupy“, byl pracovníkovi ostrahy jistého nákupního centra dost dobře povědomý. Nápadně se totiž...Celý článek »