Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ve výstavní síni Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137 v Chrudimi, je až do 31. října k vidění výstava fotografií na téma voda. ...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim - Ve výstavní síni Vodních zdrojů pod Širokými schody je na úterý 4. prosince připravena úvodní vernisáž k následné zajímavé přednášce o...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim - V úterý 6. listopadu se od 18. 30 hodin koná vernisáž výstavy Jaroslava Korečka s názvem Chrudim a stromy. V malé výstavní...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Pivo k městu patří a vždy patřilo. Stačí vzpomenout na ruiny kdysi vyhlášeného pivovaru v ulici Obce Ležáků. Dokonce sám starosta města...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Ve výstavní síni Vodních zdrojů pod Širokými schody se koná v úterý 3. května v 18. 30 hodin vernisáž výstavy Děti a pravěk. Po...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Unikátní příležitost diskutovat s autorkou Ilonou Švihlíkovou mají dnes všichni, kdo zamíří do přednáškové síně Vodních zdrojů. Ekonomka a...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Chrudim - Vodní zdroje pořádají výstavu výtvarných prací Věry Váchové nazvanou Inspirováno rodným krajem. Vernisáž se koná v úterý 5. dubna v 18. 30...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Cestopisná přednáška z cyklu Kolem světa za 80 minut se uskuteční v pátek 6. února v 18 hodin v přednáškové síni Vodních...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Objektivem fotografa Vladimíra Groha se podíváte do krajin Aljašky v expozici, která začíná v  úterý 3. února v 18. 30 hodin v...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Beseda s cestovatelem Davidem Hainallem je připravena na pátek 9. ledna v přednáškové síni Vodních zdrojů. Tentokrát se v cyklu Kolem...Celý článek »