Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Nejprve prošel úpravami kruhový objezd, který zakončuje Vlčnovskou ulici, poté přišel na řadu „kruhák“ u Kauflandu. Prakticky vždy, když k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Vánoční akce, které pořádá „Zahradnictví Mikan“, se staly ve městě již tradicí. Míří na ně stovky těch, kdo chtějí shlédnout něco z...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Pokud snad některý z řidičů jásal, že nesmyslný radar ve Václavské ulici – na Vlčí hoře, radnice po zpackaném výběrovém řízení na...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – V neděli 16. října řešila městská policie nejen oblíbené parkování, ale též dva případy týkající se bezdomovců. V jednom z nich figuruje...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim/Bylany/Rozhovice - Páteční ráno jaké tu dlouho nebylo. Hustá mlha a námraza na silnici zejména v úseku Chrudim - Bylany, ale i poblíž...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Skuteč - Policie pátrá po zatím neznámém vandalovi, který v sobotu po půlnoci dostal nápad nastražit víko kanálu na silnici tak, aby to do něho...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Skuteč/Přibylov - Ve středu v sedm hodin večer se na policii dostala prostřednictvím tísňové linky zpráva o tom, že na silnici mezi Skutčí a...Celý článek »