Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Nepříjemné překvapení čekalo na dovozce, který si v Číně objednal sušený česnek. Artikl souhlasil bohužel však jen podle dokladů. V...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Pardubice - V nočních hodinách se strážníci vydali na kontrolu uzavřených tiskáren ve Smilově ulici. Jedná se o místo, kam se občas uchylují...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Pardubice/Přelouč - Zdejší policejní detektivové dopadli a zatkli čtyřčlennou skupinu překupníků marihuany. Jejich „výpěstky“ byly určeny na polský...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Pardubice - Mladý muž zřejmě zkoušel, kolikrát ho musí policie přistihnout za volantem auta zdrogovaného, aby mu ho zabavila. Přesvědčil se, že...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 4 dny
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »