Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Kauza, kterou Chrudimské noviny přiblížily v článku v minulém týdnu, zaujala velké množství čtenářů. Týká se absentujícího vodovodu v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Kauza údajně nekvalitní pitné vody v místní části Píšťovy má své pokračování. Neúspěšný kandidát do Senátu, zastupitel (VV) a...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Nezávislý kandidát do Senátu David Kasal si pořádně naběhl, když během předvolební kampaně uspořádal tiskovku, na které hřímal, že je chrudimská...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Velký rozruch vzbudil před časem článek Chrudimských novin, který byl věnován zpochybňované kvalitě vody v Píšťovech...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 5 dnů
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 dny
Chrudim – V pardubické porodnici bude zavřeno, ale jenom na necelých 11 dnů. Rodičky budou mít možnost si vybrat a porodit v nejbližších okolních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Na veřejnost se dostaly informace, že oblastní ředitel pro zdravotní služby Jan Maňaska, který nastoupil na místo v prosinci, odešel v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Odbor školství dostal za úkol během dnešního dne prověřit, kdo šíří poplašné zprávy o výskytu spálové angíny a kdo vyzývá k hromadným...Celý článek »