Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 33 týdny
Bielsko-Biala (Polsko) - Úvodní přípravný zápas chrudimského mistra skončil neúspěchem. Na hřišti v Bielsko-Biele doplatil chrudimský tým v oslabené...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim - Po třech týdnech náročné letní přípravy vstoupili do zápasové části futsalisté FK ERA-PACKu Chrudim, kteří na úvod vyzvali polského mistra...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim - Třítýdenní tréninkový cyklus A-týmu FK ERA-PACKu Chrudim pod vedením zkušeného brazilského kouče Felipe Condeho bude zakončen úvodním...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Bielsko-Biala - První polská mise v letošním přípravném období je za námi, Chrudimští si z hřiště Rekordu Bielsko-Biala vezou vítězství a porážku. Po...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Bielsko-Biała - Chrudimští futsalisté mají za sebou vstup do zápasové přípravy na následující sezónu, avšak na tento nebudou vzpomínat úplně v dobré...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Futsalisté ERA-PACKu mají za sebou poslední dvě vystoupení před začátkem dalšího ročníku ligové soutěže, v obou se v rozlišných sestavách...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Vídeň - Chrudimský ERA-PACK se v rámci přípravy na další ročník CHANCE futsal ligy zúčastní tradičního turnaje MITROPA FUTSAL CUP. Nyní se...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté si připsali poslední letošní trofej. Na naší scéně dokázali vyhrát vše, co jim přišlo pod ruku a mají za sebou velmi...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Den po finále ligového poháru začal v chrudimské sportovní hale již čtvrtý ročník Mitropa Cupu, kterého se nyní zúčastnily čtyři týmy. Do...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Chrudim - Poslední dva přípravné zápasy má před sebou tým Era-Packu Chrudim. Po vyhraném turnaji v Trnavě nyní přijede soupeř z Polska a bude se...Celý článek »