Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Radnice rekonstruovala ulice a chodníky v lokalitě Nového města. Kromě zkrášlení ulic místní obyvatele potěší zase o něco snazší...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - S velkou slávou a střiháním pásky byly veřejnosti předány do užívání opravené chodníky v ulici Dr. Jana Malíka. Přeloženo do běžného jazyka...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Na velké změny se teď musejí připravit malí předškoláčci a především jejich rodiče, kteří využívají služeb školky v ulici Na Valech. Město...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Návštěvníci chrudimské pouti se letos pořádně zapotí, když budou hledat místa k parkování. Obvykle své vozy odstavili v některé z ulic na...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Technické služby Chrudim chystají od 1. září novinku, která má pomoci obyvatelům města například zjistit, kdy se budou čistit ulice, nebo...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Chrudimské noviny se od neděle do středy potýkaly s technickými problémy kvůli občasným výpadkům serveru, na němž noviny běží. Není však...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Známá „doktorská ulička“ na Novém městě se začíná pomalu rozrůstat. Dnes už nezahrnuje jen ulice Opletalova, Švermova či...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Chrudim - Radnice nabízí obyvatelům města jednoduchý způsob varování před nejrůznějšími živelními pohromami nebo mimořádnými událostmi, jako jsou...Celý článek »