Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Hodonín - Mistrovství České republiky hostil Hodonín o víkendu 31. 5. – 1. 6. 2014. Turnaje se zúčastnilo 8 TOP mužstev z celé České republiky. Ježci...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Polička - Polička přivítala turnaj přípravek, kde se Ježkům z Heřmanova Městce opět dařilo a našli přemožitele až v posledním zápase. Do finálového...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Heřmanův Městec - Po dvou kolech v mladších žácích přišel 21. 9. první přípravkový turnaj nové sezóny. Pro všechny to je vždy takový výlet do tmy....Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Hronov - Ježci z Heřmanova Městce zavítali na zimní stadion v Hronově, který dostál přízvisku zimní a dopřál nám po celou dobu skoro mrazivé...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Heřmanův Městec - Ježci Heřmanův Městec se stali vítězem Trojpoháru mikropřípravek, tedy dětí ročníku 2006 a mladší. Tuto větu si mohlo 15. 11. 2013...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Heřmanův Městec - Klub Ježci Heřmanův Městec se stále snaží vymýšlet nové a nové akce, jak dát Heřmanoměstské veřejnosti vědět o tom, že se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Heřmanův Městec - Řada změn, nový trenér a ještě lepší výsledky. Po loňském čtvrtfinálovém vyřazení přišel do prvního týmu Ježků nový kouč, pod...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Heřmanův Městec - Pořádnou deku mají na sobě hráči A týmu Heřmanova Městce, když už tři zápasy nevstřelili jedinou branku. Možnou omluvou by...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chlumec nad Cidlinou - Hokejbalisté Heřmanova Městce nezažívají zrovna povedené období. Po porážce 0:5 v České Třebové nedokázali Ježci skórovat ani...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 den
Česká Třebová - Hokejbalisté z Heřmanova Městce na úvodní jarní vysokou výhru navázat nedokázali, na horké půdě České Třebové se jim ani jednou...Celý článek »