Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 10 týdnů
Hlinsko -  Sedmadvacetiletého místního muže začala trestně stíhat chrudimská kriminálka za to, že si neplní svou povinnost, přispívat na výchovu...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 50letého muže, který si neplní svou vyživovací povinnost vůči svým dětem. Na syna a dcerku dluží celkem téměř...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Policejní komisař zdejší kriminální služby zahájil trestní stíhání 37leté ženy pro podezření ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy.Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byla vyslechnout 29letá žena sdělení podezření z přečinu zanedbání povinné výživy. Matka dvou dětí,...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim - Zdejší policejní oddělení stíhá 44letého neplatiče alimentů. Zřejmě pozapomněl nebo se dost možná i úmyslně vyhýbá povinnosti přispívat na...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Policisté zdejšího obvodního oddělení sdělili 39letému muži podezření z přečinu zanedbání povinné výživy. Dotyčný zřejmě tak trochu...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Od středy zdejší policie stíhá 46letého neplatiče alimentů, který svému synovi dluží minimálně 32 tisíc korun. Chrudimský soud mu před...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Dluh na neplaceném výživném pro dvě dcery se 37letému muži vyšplhal od května loňského roku na 73 tisíc korun. Pro trestný čin zanedbání...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Bohatý sociální systém, jímž se současné státní zřízení často chlubí, vede však neméně často i k zneužívání. Pojídat bez práce koláče...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Rozvod a následná tahanice o svěření dětí do péče může skončit buď v klidu, nebo destrukcí jakýchkoliv pozitivních vazeb na jednoho z...Celý článek »