Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Vedení města Chrudim se rozhodlo pokračovat ve snižování nákladů místním podnikatelům z minulých dvou let tím, že jim opět povolí bezplatné...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 dnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Jak pomoci místním podnikatelům a živnostníkům? Odpustit jim daně, na to vedení města pravomoc nemá. Odpustit nájem, to už je jiná. Přesto...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Dětská hřiště ve městě stále přibývají – v současné době se dokonce soutěží o další „Rákosníčkovo hřiště“. Jejich stav se však s...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Strážníkům volala obyvatelka domu, že v místě, kde bydlí, se ozývá naléhavé ženské volání o pomoc. Jak se ukázalo, dotyčnou měla být...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 se o půl čtvrté ráno obrátil pracovník ostrahy s tím, že pozoruje mladíka v bílém svetru, který na...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie se i nadále a stále častěji setkávají s podomními prodejci, kteří nabízejí nové smlouvy na energii. Ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Auto stojící v zákazu zastavení zaujalo hlídku měststké policie, která projížděla zrovna kolem. Rozhodně nechtěla nechat uvedený...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice - Strážníci se během jediného dne potýkali se zloději, kteří v pěti případech kradli v obchodech.Celý článek »