Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Že si Chrudimáci musí často dávat pozor na to, aby se jim v nestřeženém okamžiku někam nezapíchla stříkačka, už je běžná věc, nad kterou se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Také městská sportoviště se pomalu vracejí k normálnímu provozu. Poslední vývoj v rozvolňování vládnou nařízených opatření jim hraje do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Hádka o schůdky do bazénu. I tak se dá nazvat výměna názorů mezi tiskovým mluvčím radnice Alešem Prokopcem a městským zastupitelem Jiřím...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Plovárna, jež v minulosti prošla tolik diskutovanou rekonstrukcí, v současné době ve švech rozhodně nepraská. Na vině není momentální...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Šéf Sportovích areálů města Chrudim Luděk Marousek nemá teď mnoho důvodů k nespokojenosti. Počasí přeje návštěvám plovárny, dotěrná zeleň,...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Přestože se počasí netvářilo v posledních dnech právě přívětivě, začíná v pátek 29. května nová sezóna na chrudimském letním koupališti....Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Kdosi si prostřednictvím městského webu stěžoval, že je mu v sedmadvacetistupňové vodě v krytém plaveckém bazénu zima a že se v pardubickém...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Mezi Pardubicemi a Chrudimí se nabízí ve spojitosti s létem jedno srovnání. Zatímco Pardubice svoje koupaliště na Cihelně dlouhodobě pronajímají...Celý článek »