Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 18 týdnů
Pardubice - Novým primátorem Pardubic byl šestadvaceti hlasy z devětatřiceti možných zvolen jedenačtyřicetilý lídr vítězného hnutí ANO 2011 Martin...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 hodiny
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Je po volbách a začínají se tvořit nové koalice. Od rána probíhají povolební vyjednávání. Schůzky s Chrudimáky, ODS, SNK ED a Piráty podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Pardubice – V sobotu 8. ledna 2022 krátce před čtvrtou hodinou ranní muž a žena náhodně prohlíželi kontejnery v lokalitě Labský palouk...Celý článek »