Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 42 týdny
Pardubice – Zlatou stuhu, tradiční symbol pro vítěze soutěže Vesnice roku 2014 v Pardubickém kraji, vyhrává Dříteč na Pardubicku. Uspěla v ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Školní rok nám úspěšně začal, děti prozatím chodí do vzdělávacích ústavů – než je strana a vláda opět pozavírá, protože se blíží chřipková...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Lozice - V Lozicích nedaleko Chrudimi se v neděli uskutečnilo slavnostní vyhlášení krajského kola Vesnice roku 2019. Z rukou...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Ve čtvrtek  21. června v 18 hodin se uskuteční vernisáž výstavy Malíři Vysočiny ve velkém sále hostince ve Rváčově. Výstavu uvede starosta obce...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Kdo jiný by měl začátkem prosince přijít než svatý Mikuláš se svými anděly a čerty? Pokud jste stále ještě nepodlehli tlaku liberální...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Bítovany - V neděli 22. listopadu bude od 9. do 16. hodiny probíhat v Penzionu s restaurací U Nováků předvánoční prodej vánočních a jiných dekorací,...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Babí léto je podle všeho definitivně u konce a čekají nás dokonce noční mrazíky. Přesto i v této době, kdy se pomalu chystáme na Dušičky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Bítovany - V úterý po třetí hodině odpolední došlo v uvedené obci k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu nezletilého cyklisty s ...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Týden se nachýlil a s jeho pomalým přechylováním k víkendu jsou tu i všemi milované a oblíbené tipy, jejichž čtenářů stále...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Vysočina/Svobodné Hamry - Hasiči z Hlinska a dobrovolní hasiči z Trhové Kamenice vyráželi do zdejšího zemědělského družstva likvidovat...Celý článek »