Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Stalkerů přibývá. Jedná se většinou o mladé muže, zřídka i ženy, kteří těžko snášejí nezájem vyvolené. Neustále ji proto obtěžují voláním,...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Pozornosti policejní hlídky neuniklo podezřelé auto značky Volvo, o kterém byla přesvědčena, že je nahlášeno jako kradené. Jeho řidič...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 se volal 20letý muž a oznámil, že jeho kamarádku na sídlišti Dubina napadá opilý muž. Sám se prý za agresorem...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - Zdejší policie aktuálně stíhá 37letého muže, který se svým jednáním dopustil nebezpečného pronásledování a nebezpečného vyhrožování vůči...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Zdejší okresní soud poslal do vazby 55letého Jana Luptáka za to, že nebezpečným způsobem pronásledoval svou bývalou manželku, přestože si...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 55letého muže, který se měl svým počínáním dopustit trestného činu nebezpečného vyhrožování a...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim - V sobotu v půl čtvrté ráno se z Široké ulice ozývaly hlasité výkřiky. Hlahol dovedl noční hlídku strážníků až na rozhraní s...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Pardubice/Doubravice - Do bytu svého expřítele se vydala 35letá žena se synem, přestože jí k návštěvě nikdo nezval.Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - V pondělí zahájil policejní komisař trestní stíhání 21letého muže, kterého policie podezřívá ze spáchání hned čtyř přečinů. Celý článek »