Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Koncem září se uskutečnila dražba, z níž měl vzejít nový vlastník bývalé „Restaurace U Slejšků“. Kdysi vyhlášená hospoda, do níž mířily...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Osud kdysi hojně navštěvované a dnes uzavřené Restaurace U Slejšků, kterou vlastní podnikatel Petr Locker, se nachýlil. Insolvenční správce...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
V posledních dnech žil chrudimský mediální prostor velmi nepříjemnou kauzou. Lídr chrudimských Pirátů Pavel Štěpánek přiznal v diskusi pod jedním z...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Rád bych se vyjádřil k naší rodinné insolvenci, která se stala předmětem mediálního zájmu posledních dní a zveřejnil souvislosti i zde. Uznávám, že...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Co do otevřenosti, hrají členové Pirátské strany bezpochyby prim. Pravidelně na svém diskusním fóru zveřejňují obsahy schůzek, nabídnuté...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Společnost Senior Chrudim, jejímž jednatelem je podnikatel Milan Jiruška, je momentálně pod drobnohledem policie. Ta začala vyšetřovat...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Sezemice - Zdejší Východočeská tiskárna je od ledna v insolvenci. Věřitelé po ní totiž vymáhají zhruba 90 milionů korun. Podle insolvenčního správce...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Zprávy médií o možné insolvenci Chrudimské nemocnice vyděsily mnoho pacientů. Jaká je ale skutečná situace tohoto největšího zdravotnického...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Nemocnici hrozí insolvence a představenstvo krajských nemocnic uložilo proto řediteli Vladimíru Ningerovi neodkladně za úkol, aby k...Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Chrudim - Volba členů kontrolního a finančního výboru opět neproběhla hladce, protože jeden z navržených kandidátů nebyl ani na dva pokusy...Celý článek »