Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Nejčerstvější utahování šroubů v souvislosti s řáděním čínské chřipky odnášejí mnozí živnostníci a drobní podnikatelé. Těm totiž ušlé zisky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 dnů
Chrudim – Státní správa, tu místní „městskou“ nevyjímaje, funguje v omezeném režimu. Nemocnice rovněž přistoupily na zpřísnění předpisů, do té...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Vláda České republiky opět přistoupila k dalšímu nepopulárnímu kroku. Krom omezení základních a ústavou daných práv na volný pohyb a...Celý článek »