Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 16 hodin
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim –  Veřejnosti se konečně otevře zbrusu nová lávka v Moravské ulici nad ulicí Topolskou a Rubešovou, která kvůli svému havarijnímu stavu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Další kandidátkou na starostku, která se ovšem uchází o tento post z poněkud obtížnější pozice polovičního počtu mandátů ODS v posledních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Co uvidí turista, když přijede do Chrudimi? U rušné křižovatky na rohu Škroupovy ulice a Palackého třídy se po třech měsících od strojového...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Někdo vidí v trávníku jen džungli krvelačných klíšťat, další jen dělá „svoji práci“, a když má sekat, plní příkazy. Věčné handrkování,...Celý článek »