Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Na blížící se dlouhé večery se chtěla zřejmě připravit jistá 60letá žena, leč na to šla nepoctivě, když si z obchodu mínila odnést...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku městské policie zavolal 74letý muž, který uvedl, že byl svědkem toho, jak řidič osobního auta najel na chodník. Dále si...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice  - Dva civilní zaměstnanci Městské policie Pardubice byli svědky události, kdy z jedoucího auta viděli, jak jistý muž v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice - Během jednoho jediného dne řešili strážníci hned sedm zoufalých opilců, kterým alkohol pořádně zamotal hlavu. Někteří z nich byli i...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 den
Chrudim – V Chrudimi bylo od nedělního rána nebývale rušno. Shluky lidí mířily na soutěž do sportovní haly a nebylo kam zaparkovat, protože stále...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Ten příběh už se skoro začíná podobat známé psychologické hře Městečko Palermo. Městečko Chrudim usíná a starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim - Všichni máme jistě ještě v živé paměti opakující se pohled na některé muže v černých uniformách, jak zaklekávají na neposlušné spoluobčany...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Krom obvyklých a nepříjemných pokut za parkování, řešili strážníci městské policie v úterý 17. září i dva podstatně zajímavější případy....Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Dětská hřiště ve městě stále přibývají – v současné době se dokonce soutěží o další „Rákosníčkovo hřiště“. Jejich stav se však s...Celý článek »