Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Až někdy půjdete nad ránem setmělou ulicí, nelekejte se. Hlavně v letních měsících byste totiž mohli cestou potkat zvláštní trojici s hadicemi a s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Voda v kašně na náměstí letos nikoho neosvěží, místo ní nainstalovalo město ke kašně alespoň mlžítka. Oprava zdevastovaných van se kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Součásná koalice si dala opravu kašny Brusel do svého programu a tak se ujala splnění tohoto slibu na poslední chvíli stůj co stůj. Přinese...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim − Další důkaz o tom, že si chrudimské děti nemají kde hrát: Chrudimská městská policie obdržela hlášení, že někdo počmáral kašnu na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim − Po té, co zastupitelstvo schválilo „ať to stojí, co to stojí“ astronomickou částku na slibovanou opravu kašny Brusel, protože si ji...Celý článek »